CATANA DOWNRIGGER 210ΜΗ

CATANA DOWNRIGGER 210ΜΗ

Τα καλάμι Catana Downrigger είναι φτιαγμένο από epoxy glass με ειδικά διαμορφωμένη μύτη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Το action είναι από παραβολικό έως μεσαίο και διατίθεται σε μήκος 2.10 μέτρα με κύμβαλο στην βάση για να παραμένει σταθερό στην καλαμοθήκη του σκάφους.

CATANA DOWNRIGGER 210 MEDIUM ΗEAVY, με μήκος 2.10m, βάρος 320gr, αποτελούμενο από 2 στελέχη, εφοδιασμένα με 12 οδηγούς.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΛΑΜΙΟΥ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

EPOXY GLASS

ΤΥΠΟΣ ΟΔΗΓΩΝ SHIMANO

Οι οδηγοί των καλαμιών της Shimano είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά. Με απίστευτα μικρό βάρος, μεγάλη εξωτερική και μικρή εσωτερική διάμετρο και υψηλής ποιότητας υλικά δίνουν την δυνατότητα της μέγιστης απόδοσης σε όλα τα καλάμια.

ΘΕΣΗ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ SHIMANO

Οι θέσεις μηχανισμών των καλαμιών της Shimano κατασκευάζονται από την ίδια την εταιρεία με βάση τις ανάγκες του κάθε καλαμιού. Ο εργονομικός σχεδιασμός και τα υλικά υψηλής ποιότητας έχουν ως αποτέλεσμα να μην επιβαρύνεται η λειτουργία του καλαμιού, ασφαλίζοντας τον μηχανισμό στην σωστή θέση, επιτυγχάνοντας την σταθερότητα κατά την χρήση, ενώ το προσεγμένο φινίρισμα ολοκληρώνει την συνολική εικόνα του καλαμιού.

ΛΑΒΗ ΚΑΛΑΜΙΟΥ: EVA

Το EVA ως υλικό στην λαβή των καλαμιών, γίνεται όλο και πιο δημοφιλής, όχι μόνο γιατί φαίνεται καλό αλλά γιατί δίνει την αίσθηση της άνεσης ακόμη και μετά από ολοήμερο ψάρεμα. Το χαμηλό βάρος και ο εργονομικός σχεδιασμός της λαβής EVA κάνουν την διαφορά στο ψάρεμα, ειδικά όταν χρησιμοποιείτε ελαφρύ εξοπλισμό και το κάθε γραμμάριο έχει σημασία. Το EVA είτε ψαρεύετε στην ζέστη του καλοκαιριού ή στο κρύο του χειμώνα, προσφέρει την καλύτερη αίσθηση από κάθε άλλη επιλογή και δίνει στο καλάμι μοντέρνο, δυναμικό σχεδιασμό που γίνεται όλο και πιο δημοφιλής μεταξύ των κορυφαίων ψαράδων της Ευρώπης.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.